Для захисту даних Android кодує сховище вашого телефону після блокування екрану. Необхідно використовувати комбінацію блокування екрана, цифровий PIN-код або інший пароль для розшифровування пам'яті телефону щоразу під час його увімкнення або перезавантаження.
Смартфони часто запитують таку аутентифікацію після перезавантаження з міркувань безпеки. Знання того, чи ви встановили пароль *****, якщо ви його пам'ятаєте, має вирішальне значення в цій ситуації. Ви прив'язували будь-які облікові записи до свого телефону, наприклад, обліковий запис Google під час початкового налаштування?
Як вимкнути відкладене блокування
- Відкрийте програму "Параметри" на пристрої.
- Виберіть Захист та конфіденційність Додаткові параметри безпеки …
- Введіть PIN-код, графічний ключ або пароль.
- Натисніть Фізичний контакт.
- Вимкніть параметр Використати фізичний контакт.
« Пристрої Android мають функцію безпеки, яка вимагає перевірки PIN-коду після скидання налаштувань до заводських . Багато користувачів Android стикаються з поширеною проблемою: "Ваш телефон був скинутий до заводських налаштувань, щоб використовувати цей телефон, введіть ваш попередній PIN-код".
Як вимкнути блокування екрану
- Відкрийте програму "Налаштування" на телефоні чи планшеті.
- Натисніть Безпека. …
- Якщо у вас вже налаштована блокування екрана, введіть PIN-код, пароль або графічний ключ.
- Щоб вимкнути поточний спосіб блокування натисніть Ні.
Привіт! Це означає, що скидання налаштувань було виконано не повністю і під час скидання не було видалено налаштування облікового запису. Можна виконати чисте встановлення ОС на цей пристрій, тоді точно всі налаштування будуть видалені.
Параметр "pin after reboot" призначений для pin-коду екрана завантаження , до того, як Android завантажиться. Інший pin-код – це вимога безпеки при першому розблокуванні після перезавантаження.
Windows 10
- Введіть netplwiz у рядку пошуку меню «Пуск» , клацніть верхній результат, щоб виконати команду.
- Зніміть позначку встановіть прапорець поруч із опцією Користувачі повинні ввести ім'я користувача та пароль для використання цього комп'ютера та натисніть кнопку Застосувати .